Refine, Türk Kurucularıyla ABD’de 2.8 Milyon Dolar Yatırım Aldı

refine yatırım
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Refine, Tohum Turunda 2.8 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Web uygulamaları geliştirme süreçlerini optimize eden Refine, tohum turunda 2.8 milyon dolarlık bir yatırımı başarıyla kapattı. Bu tur, Senovo, 500 Emerging Europe, Palmdrive Capital ve 8vdx gibi yatırımcıların yanı sıra, melek yatırımcılar David J. Phillips ve Theo Brown gibi isimleri de içeriyor.

Refine’ın Kuruluşu ve Sunduğu Çözümler

2022 yılında Civan Özseyhan, Ömer Aplak ve Eren Erkalkan tarafından kurulan Refine, şirketlere zaman ve kaynak tasarrufu sağlayarak daha etkin web uygulamaları geliştirmelerine olanak tanıyor. Girişim, CRUD işlemleri için gereken tekrarlayan görevleri ortadan kaldırarak endüstri standardı react tabanlı araçlar, yönetici panelleri ve B2B web uygulamalarının kolayca oluşturulmasını sağlıyor.

refine mobil

Refine’ın Yeni Ürünü ve Kullanıcı Kitlesi

Y Combinator destekli Refine, aylık 15 bin geliştirici tarafından kullanılıyor ve geçtiğimiz aylarda, özellikle kurumsal müşterileri hedefleyen ‘Enterprise Edition’ adlı yeni bir ürünü piyasaya sürdü. Bu yeni ürün, kapsamlı güvenlik ve destek ihtiyaçlarına cevap vermek için kurumsal düzeyde kimlik sağlayıcıları ve ilişkisel veritabanları ile entegrasyonlar sunuyor.

Refine’ın Gelecek Planları ve Etkisi

Şu ana kadar 5 binden fazla şirkete hizmet veren ve 10 binin üzerinde projeye katkı sağlayan Refine, aldığı bu yatırımlarla yazılım dünyasında inovasyon ve dönüşüm sağlayacak yeni ürünler geliştirmeyi planlıyor. Girişim, bu yeni kaynaklarla hem ürün yelpazesini genişletmeyi hem de global pazarda daha büyük bir etki yaratmayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Refine, Türk Kurucularıyla ABD’de 2.8 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Eticaret Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin