Pazarama, Satıcıların Hayatını Kolaylaştıran Yeni Ürünü ‘DijiKolay’ı Tanıttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazarama, Satıcılarına Yenilikçi Finansal Çözümler Sunuyor

2021 yılında Türkiye İş Bankası iştiraki olarak ziyaretçilere tanıtılan alışveriş platformu Pazarama, yeni tedarikçi paneli ile finansal çözümlere odaklanıyor. Platform, İş Bankası’nın DijiKolay isimli gömülü bankacılık ürününü satıcı paneline entegre etti, böylece DijiKolay, platformdaki satıcıların kullanımına sunuldu.

DijiKolay Finansman İmkanları ile Hızlı Kredi

Pazarama satıcı paneli üzerinden, DijiKolay Finansman ürünü sayesinde işletmeler, ihtiyaç duydukları anda özel olarak sunulan kredi imkanlarından faydalanabiliyor. Başvurular, gelişmiş bir karar motoru tarafından değerlendirilerek saniyeler içinde sonuçlandırılıyor, satıcılar böylece zaman kaybetmeden finansmana erişebiliyor.

Pazarama’da Şeffaf Finansal Planlama

DijiKolay içerisinde yer alan hesaplama aracı, Pazarama satıcılarının talep ettikleri krediye ilişkin faiz oranı, taksit tutarı, masraflar ve sigorta primi gibi koşulları açık ve net bir şekilde görüntülemelerini sağlıyor.

Pazarama’ya Nasıl Ulaşılır?

Kullanıcılar, Pazarama.com, Maximum Mobil ve Pazarama uygulaması üzerinden Pazarama platformuna ulaşabiliyor. Platform, kullanıcılara seçkin firmaların ürünlerini güvenle ve kolayca satın alma imkanı sunuyor.

Pazarama’dan Satıcılara Geniş Kitlelere Ulaşma Fırsatı

Pazarama, satıcıları için bir fırsat penceresi açarak, online alışveriş, akaryakıt ödemesi, tatil rezervasyonu gibi çeşitli hizmetleri birleştiren platformunda indirim, taksit ve puan gibi avantajlar sunuyor. Ayrıca, satıcıların ürün, stok ve siparişlerini yönetebilmelerini sağlayarak mobil uyumlu hale getirilen satıcı paneli ile yeni fonksiyonlar ekliyor.

Pazarama’dan Stratejik Hamleler

M. Bülent Kutacun, Pazarama Strateji, İnsan Kaynakları ve İş Geliştirme’den Sorumlu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı, platformdaki iş ortaklarının nakit ve taksitli finansman ihtiyacına hızlı dönüş yapmayı mümkün hale getiren çalışmaları başarıyla hayata geçirdiklerini belirtti. Bu yeni gelişme, Pazarama’nın satıcıları merkeze alarak onlara finansal hizmetlere kolay erişim sağladığını gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pazarama, Satıcıların Hayatını Kolaylaştıran Yeni Ürünü ‘DijiKolay’ı Tanıttı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Eticaret Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin